Zorgzaam Scheiden

De eigenaren van Zorgzaam Scheiden verrichten, samen met hun team, baanbrekend werk. Eén kwestie staat daarbij voorop; de kinderen! DasTof is in de armen genomen om de beleving van de jongsten in het gezin dichterbij in beeld te brengen. Inmiddels zijn we gestart met de eerste campagnes, waarbij wordt gewerkt met puur materiaal in een natuurlijke setting van de kinderen. Kortom, geen draaiboek of scenario, maar gefilmd met de telefoon zoals de situatie op dat moment is.

Zorgzaam scheiden kijkt niet alleen naar rechten en plichten tijdens een scheiding, maar ook naar wat je daadwerkelijk nodig hebt en op welke wijze partners het prettig om zaken met elkaar te regelen. Een persoonlijke benadering, waarbij de aandacht en zorg voor de kinderen voorop gaat in een organisatie, waar veel specialismen zijn vertegenwoordigd.

De werkwijze en ambities van dit bedrijf spreken ons sterk aan. Het visualiseren van werk en beleving is een bijzonder project waar wij graag onze medewerking aan verlenen. Omdat wij op deze wijze op een positieve wijze een bijdrage kunnen leveren aan een vaak zeer traumatische gebeurtenis in het leven van gezinsleden.