Van Wamelen Optiek

Het prachtige bedrijf Van Wamelen Optiek verhuisde aanvang dit jaar naar de huidige locatie in winkelcentrum ’t Fort te Apeldoorn. Open deuren, lage drempel, de werkplaats in de zaak en een sfeervol huiskamergevoel. De wens; zich onderscheiden in de markt door als het ware een sterke persoonlijkheid van het bedrijf te maken en uniek te zijn.

Een nieuwe huisstijl, dat was de vraag! Nu is dat natuurlijk een breed begrip omdat daar immers veel onder valt.  ‘We willen onze klanten online hetzelfde warme gevoel later ervaren zoals ze dat hebben bij ons in de zaak!‘. Binnen optiek land wordt veelal dezelfde ‘unieke’ advertentie en marketingstijl gebruikt… we willen graag uniek zijn op onze eigen manier en opvallen tussen de grijze massa, kunnen jullie ons daarbij helpen?

Yes We Can!

Zie Je Wel?!

Een unieke stijl vraagt ook om een unieke slogan, eentje die een glimlach op je gezicht tovert en in het kort de kernactiviteiten van de zaak weergeeft

En zo is ‘Zie Je Wel?!’ geboren. Een kreet die breed toepasbaar is in allerlei acties, berichten en uitingen maar daarnaast ook nog eens lekker klinkt!

Nieuw Website

Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een website die helemaal up to date is! Ook voor de website hadden we de missie om deze aan te laten sluiten op de stijl van de fysieke winkel. In het ontwerp is rekening gehouden met het gemak om de website te gebruiken. We hebben daarbij dezelfde kleuren toegepast die ook zijn te vinden in de zaak. Ook hebben we mooie en verfrissende beelden gemaakt en deze groot en duidelijk terug laten komen in het ontwerp.

Hieronder een aantal voorbeelden van de website. Benieuwd naar het volledige interactieve ontwerp? Kijk dan op  www.vanwamelenoptiek.nl!

Toffe acties

Gedurende het gehele jaar heeft Van Wamelen Optiek diverse acties en aanbiedingen, leuk voor de klant maar ook leuk voor ons om mee aan de slag te gaan! De ‘oude’ advertentiestijl was er standaard en stoffig, vandaar dat het tijd werd voor en tof sausje!

Look to be wild!

Om de nieuwe look van Van Wamelen Optiek te introduceren hebben we een super toffe video opgenomen. Scheurend en vliegend door de omgeving nemen we jullie mee op weg naar de nieuwe look van Van Wamelen Optiek, de ‘Look to be wild!