Van den Belt Makelaars

Het toonaangevende bedrijf voor aan- en verkoop van woningen, dat sinds de jaren ’90 is gevestigd in Twello, is toe aan iets nieuws. Hoewel woningen uiteraard dé centrale rol vervullen, wil Van den Belt Makelaars graag zoveel meer laten zien dan alleen huizen.

Aan DasTof is gevraagd om een geheel nieuw plan uit te werken, aansluitend op de al in gang gezette huisstijl. Aandacht voor het verleden, maar vooral ook het oog op de toekomst gericht. Eigentijds, fris en open, toegankelijk voor eigenlijk iedere leeftijdscategorie.

‘Maar willen jullie eerst even een paginagrote advertentie creëren?’ was de vraag na het eerste gesprek. We namen het team mee naar buiten in de sfeervolle Dorpsstraat van Twello. Vergezeld van de giveaways, zijnde de blikken met inhoud welke iedere klant ontvangt.

Terugblik, vooruitblik, blik op je toekomst, blik op je woning … vele Van den Belt blikken gaan er nog volgen, inclusief een update van de website, nieuw beeldmateriaal én we gaan aan de gang met een supertoffe bedrijfsfilm!