Toffe Samenwerkingen!

Marco de Jong

Marco houdt van klussen, geniet van het buitenleven, de tuin en hout bewerken. Op een druilerige regendag experimenteert hij graag digitaal met nieuwe tools en technieken. Maakte ooit werk van z’n hobby en nu is zijn hobby ook werk voor DasTof!

Wanneer vrouw en kind hem even niet claimen en terwijl huiskonijn Dwerglangoor thuis gemoedelijk aan de stoelpoten knaagt, lenen wij Marco om voor ons te klussen met werkjes die hout snijden. System engineering, development … Interessante woorden maar wij vinden het vooral belangrijk, dat hij onder meer toffe websites bouwt.

Marco de Jong

Vedar Cvetanovic

Studeert communicatie & media aan de Erasmus universiteit, houdt daarnaast van fotografie, videografie, editen en wanneer er dán nog tijd over is, mag Vedar graag sporten en gamen. Overigens wijkt de volgorde nog wel eens af van de regelmaat, vooral wanneer hij met ons op een toffe safari gaat om epische filmbeelden te maken, al dan niet voorzien van fijne soundtracks.

Vedar is gebiologeerd door het snelste landdier de cheetah, geïnteresseerd in dystopie en gecharmeerd van architectuur. Waar de dystopische wereld er vooral eentje is waar je niet in wilt leven, is architectuur het product van menselijke vormgeving waar onze fotograaf annex filmer zich graag vrij in beweegt.

Vedar Cvetanovic