Mooie dingen

Kylamo – baby & kids

Het is al sinds haar eigen kindertijd de wens; het starten van een eigen onderneming in de kledingbranche. Nu haar eigen kids de leeftijd hebben, dat ze niet meer iedere minuut van de dag Mááám!! roepen, is het een goede tijd voor eigenaresse Ilse om wensen uit te voeren. De koters weg van huis en mama aan de slag in haar eigen atelier.

Evelien Hamberg

Ze heeft na jaren van voorbereidingen, leren en ervaren besloten haar eigen praktijk handen en voeten te gaan geven. De mensheid en de kijk op de wereld, ook op het gebied van gezondheid, is sterk aan het veranderen. De praktijk van Evelien sluit daar naadloos bij aan en biedt cliënten een scala aan mogelijkheden.

Van Wamelen Optiek

Het prachtige bedrijf Van Wamelen Optiek verhuisde aanvang dit jaar naar de huidige locatie in winkelcentrum ’t Fort te Apeldoorn. Open deuren, lage drempel, de werkplaats in de zaak en een sfeervol huiskamergevoel. De wens; zich onderscheiden in de markt door als het ware een sterke persoonlijkheid van het bedrijf te maken en uniek te zijn

Snijders Uitvaartzorg

De uitvaartbranche kenmerkt zich door een strakke regie, het hanteren van regels en het uitvoeren van kenmerkende procedures. Hoewel er veel mogelijk is, blijft het voor een uitvaartorganisatie een grote uitdaging om duidelijk te maken, dat je het anders doet en een eigen koers vaart. “Wij willen van het grijze imago af en laten zien dat het ook anders kan” is de opdracht welke eigenaren Thomas en Jacqueline ons hebben meegegeven. 

Schoonheidssalon Agnes

Wie onder handen is genomen door Agnes, voelt zich een stukje herboren. Wij mochten voorzichtig alvast wat stukjes van Schoonheidssalon Agnes onder onze handen nemen, waaronder het opnieuw fotografisch vastleggen van de eigenaresse en haar salon.

Van den Belt Makelaars

Het toonaangevende bedrijf voor aan- en verkoop van woningen, dat sinds de jaren ’90 is gevestigd in Twello, is toe aan iets nieuws. Hoewel woningen uiteraard dé centrale rol vervullen, wil Van den Belt Makelaars graag zoveel meer laten zien dan alleen huizen.