SamenLoop voor Hoop Voorst

Ieder mens heeft wel te maken met de ziekte met de grote K; kanker. Patiënten, familie, vrienden, buren, collega’s, iedereen kent mensen die dagelijks een gevecht voeren op leven en dood. Veel onderzoek en kennis maakt, dat steeds meer vormen van de ziekte bedwongen kunnen worden, maar er is nog evenveel onderzoek nodig om deze ziekte te kunnen regisseren of zelfs te kunnen verbannen.

Onze motivatie is, dat wanneer ieder bedrijf op basis van vrijwilligheid, zich jaarlijks zou verbinden aan een maatschappelijk project, de wereld er in rap tempo een stuk beter uit zou zien. Het geven van geld is een middel maar geen methode. Juist het inzetten van kennis en hulp in natura, kan veelal succesvoller zijn want juist die middelen zijn niet te koop.

SamenLoop voor Hoop is een landelijk fenomeen, waarbij middels een 24-uurs loop gelden bijeen worden gelopen door de deelnemers. In 2018 vond in het dorp Twello de eerste SamenLoop voor Hoop plaats, welke gelijk een groot succes was! Voor 2022 is opnieuw een SamenLoop gepland waarbij wij Pro Deo onze diensten aanbieden. Het verzorgen van de naamsbekendheid, marketing, zorgen voor tekst en beeld voor de media, meedenken en meewerken aan alle plannen om er met elkaar voor te zorgen, dat SamenLoop voor Hoop Voorst 2022 nóg succesvoller gaat verlopen.