Van Wamelen Zien & Horen

Wij willen af van het stoffig grijze imago!

Ze waren al een tijdje op zoek naar begeleiding in hun marketing, naar een bedrijf waar ze dat ‘dit is het!’ gevoel bij kregen. Laten wij nou net met een hele toffe advertentie in een regionale krant shinen! ’t Was in het jaar 2018 liefde op het eerste gezicht en dát snappen we uiteraard wel!

Unieke blikvangers

De praatjes werden daadjes en inmiddels weten wij alles over bijvoorbeeld myopie, glaucoom, maculadegeneratie, kennen we de specificaties van heel veel brilmerken en hebben we ook onze eigen ogen maar eens laten testen!

Het Van Wamelen team is inmiddels geroutineerd in het voor de camera staan, zowel voor foto’s als film. Film?? Jazeker! Inmiddels shitterden ze al in het 3e seizoen en ze vinden het geweldig leuk om in hun eigen bedrijfsfilmpjes te acteren! 

 

Op zoek naar grenzen

Een dynamische website, refresh van logo, nieuwe slogans, uitingen en vormgeving op brildoekjes, sprayflesjes, tasjes, etuis, you name it! We maken beelden, schrijven teksten/scenario’s, werken aan SEO en maximale zichtbaarheid.

Bak koffie doen?

Donec et enim vitae tellus auctor menean leo diamfeugiat nulla sed. consequat venenatis est. Praesent commodo consequat pharetra.
DasTof_logo site - 2

Kleurrijke uitwerkingen

Het resultaat werd een meer open website met duidelijke beelden en verhalen. Daarnaast maakten we blogs in woord en beeld om specifieke onderwerpen onder de aandacht te brengen en gebruikten social media voor een breder beeld, onder meer door aandacht te vragen voor de belevingswereld van kinderen. Daarnaast stelden we een prachtig kleurrijk boekje samen dat in fysieke vorm overal in Maarssen en omgeving was te lezen.

Ze vliegen eruit!

De vraag om een ludieke actie voor uitverkoop bracht ons in 2019 bij de eerste filmproductie met de titel ‘Ze vliegen eruit!’ De film maakt een mooie schakeling van het team op de werkvloer en hun ontmoeting in de vrije tijd. De titel geeft tevens duiding op de monturen die de winkel uitvliegen.

We mochten filmen op Teuge Airport en we jakkerden over de wegen rondom Terwolde.

De promo werd een enorm succes, werd grijs gedraaid in de winkel én smaakte naar méér!

Resultaat

Ze zijn om te stelen!

De tweede film in het kader van een uitverkoop. Zó mooi zijn de monturen, dat je ze graag mee wilt nemen! Toen we de laatste actieweek aankondigden met ‘Je hebt nog één week om te stelen’ was er veel reuring. Dat was te begrijpen en de uitverkoop kreeg alle aandacht; dáár ging het ons om!

We filmden onder meer in de catacomben van ons kantoorpand, een oude melkfabriek van meer dan honderd jaren oud. De verhoorscène had daardoor iets heel speciaals, hoewel het team ook flink conditie opbouwde tijdens de achtervolging!

Stap over de drempel!

Van Wamelen Optiek werd Van Wamelen Zien & Horen. Is het dragen van een bril voor sommigen al een uiterlijke uitdaging, het dragen van een hoortoestel is voor velen héél véél stappen verder …

Promofilm ‘Stap over de drempel’ zet de alledaagse praktijk neer van mensen die minder zien of slecht horen. Vervolgens roept het op om over de drempel te stappen, op zoek naar dé oplossing om lekker te kunnen luisteren of horen.  

Resultaat