The Celtic Tribe

Wij gaan optreden in de schouwburg, kunnen jullie ons helpen?

Tijdens een goed gesprek op een zomerse avond in Apeldoorn vertelt Mandy Rotgans het verhaal achter de band. Zij kwam ooit met het idee van The Celtic Tribe, zocht de juiste musici bij de muziek en haar plannen om vervolgens op te treden bij diverse gelegenheden. We spreken over de Keltische muziek als ook het DNA van de band.

Beroepsmusici met flinke stappen

De beroepsmusici die ook individueel flink aan de weg timmeren, willen flinke stappen gaan maken via onder andere het theater. Ze hebben een grote schare fans en zijn nu op zoek naar meer bekendheid voor The Celtic Tribe zodat ze nóg vaker kunnen optreden.

Fotoshoot met vreugdedansje

De muziek was er al, de beelden niet. Dus organiseerden we een fotoshoot in de Hanzenstand Deventer. Daaraan vooraf was er door ons scouten en screenen ter voorbereiding. De door de band zelf ingehuurde en met hen bevriende fotograaf had helaas technische problemen met de camera. Wij maakten alsnog een vreugdedansje omdat we altijd snapshots maken voor ‘the making of’. Al was het met de iPhone, voorlopig alles in de pocket!

Bak koffie doen?

Donec et enim vitae tellus auctor menean leo diamfeugiat nulla sed. consequat venenatis est. Praesent commodo consequat pharetra.
DasTof_logo site - 2

Basis voor de toekomst

Al met al voldoende materiaal om een basis website met beeld en tekst samen te stellen als ook een plan voor social media uit te rollen. Dat allemaal in korte tijd, want er zijn deadlines m.b.t. de ticketverkoop.