Brasserie Kriebelz

Maandelijkse onderonsjes met Brasserie Kriebelz

René en Helma Zeisseink zijn de trotse eigenaren van deze prachtige zaak in Terwolde, een pareltje in de IJsselvallei. Ondernemers pur sang, creatief, gedreven, vakkundig en daarom een super tof bedrijf om mee samen te werken.

Van Dorpszicht
naar Kriebelz

Zij wisten het voormalige Café Restaurant Dorpszicht een toekomstbestendig imago te geven. Niet alleen door de naamswijziging – Kriebelz werd bedacht door hun kinderen – maar door ‘het smoeltje’ breed te laten lachen.

‘Alles’ is mogelijk

Een bedrijf dat de ruimte heeft voor grote gezelschappen (touringcars rijden er af en aan), gezellige feesten, buffetten (wildavonden, Kerst en Pasen, altijd uitverkocht) maar ook de sfeervolle brasserie waar je met z’n tweeën of een paar meer gezellig kunt lunchen of dineren.

Zullen we voor een aangeklede koffie gaan?

Vaak zijn er al heel veel ideeën goede ideeën bij onze klanten, dat is de pure koffie. Door met elkaar te sparren krijgen de ideeën kleur, geur en smaak.

Dus kom maar op met je ideeën, gaan we koffiebonen kauwen!

DasTof_logo site - 2

Dezelfde taal

Ons werk begon met het schrijven van teksten voor een door hen zelf uitgegeven krant ter promotie van Brasserie Kriebelz op diverse beurzen.
We spraken dezelfde taal en hadden gelijk een klik.

Samen de boer op

Tijdens coronatijd gingen we samen de boer op  voor promotie, gericht op het afhalen en bezorgen van maaltijden. We maakten sfeervolle advertenties voor bijvoorbeeld wandeltochten of een autopicknick met vooral de missie: zorgen dat je zichtbaar blijft!

Maandelijkse nieuwsbrief en tussentijdse acties

De vele zorgden voor motivatie, contact tussen de bedrijfseigenaren en hun gasten, samen de moed erin houden en de schouders eronder houden. Ontelbaar veel kaarten met een hart onder de riem van de vele tevreden mensen die een maaltijd aan huis bestelden.

Toen de deuren weer geopend konden worden, stroomde de agenda als een razende vol. Het resultaat: een groei van het bedrijf die voor Corona nog nooit was gehaald.