Brasserie Kriebelz

Maandelijkse onderonsjes met Brasserie Kriebelz

René en Helma Zeisseink zijn de trotse eigenaren van deze prachtige zaak in Terwolde, een pareltje in de IJsselvallei. Ondernemers pur sang, creatief, gedreven, vakkundig en daarom een super tof bedrijf om mee samen te werken.

Van Dorpszicht
naar Kriebelz

Zij wisten het voormalige Café Restaurant Dorpszicht een toekomstbestendig imago te geven. Niet alleen door de naamswijziging – Kriebelz werd bedacht door hun kinderen – maar door ‘het smoeltje’ breed te laten lachen.

‘Alles’ is mogelijk

Een bedrijf dat de ruimte heeft voor grote gezelschappen (touringcars rijden er af en aan), gezellige feesten, buffetten (wildavonden, Kerst en Pasen, altijd uitverkocht) maar ook de sfeervolle brasserie waar je met z’n tweeën of een paar meer gezellig kunt lunchen of dineren.

Bak koffie doen?

Donec et enim vitae tellus auctor menean leo diamfeugiat nulla sed. consequat venenatis est. Praesent commodo consequat pharetra.
DasTof_logo site - 2

Dezelfde taal

Ons werk begon met het schrijven van teksten voor een door hen zelf uitgegeven krant ter promotie van Brasserie Kriebelz op diverse beurzen.
We spraken dezelfde taal en hadden gelijk een klik.

Samen de boer op

Tijdens Corona gingen we samen de boer op voor promotie gericht op het afhalen en bezorgen van maaltijden, maakten we sfeervolle advertenties voor bijvoorbeeld wandeltochten en autopicknick met vooral de missie; zorgen dat je zichtbaar blijft!

Maandelijkse nieuwsbrief en tussentijdse acties

Maandelijks verzorgt DasTof de nieuwsbrief die iedere eerste zondag van de maand naar duizenden gasten wordt verstuurd. Daarin leuke weetjes, aankondigingen en aanbiedingen voor trouwe gasten. Daarnaast zijn er spontane acties waar we ons creatief brein laten kraken.

Al met al heeft Brasserie Kriebelz de succesformule die ervoor zorgt, dat de zaak wekelijks van woensdag t/m zondag vol zit.