Mooie dingen

De Gelukseend

Samen met Tiara Dijkhof bedachten we een diversiteit aan inzetbaarheid van de eend, zetten haar ideeën om in de praktijk en wat kan je anders, dan de beleving met de eend filmen? Door haar grafische achtergrond zorgde ze zelf voor een overzichtelijke website.

Smederij van Woerkom

Peter van Woerkom is 16 jaren jong, wanneer hij een wereld ontdekt waar hij zich uiteindelijk in vast gaat graven. Peter heeft een wens, een missie en een doel. Een droom die hij gaat verwezenlijken, al weet hij op dat moment nog niet hoe dat te realiseren.

Voorster Nieuws

DasTof bedenkt nieuwe items, stelt ze samen en voert ze uit, zodat ze kant en klaar zijn voor publicatie. Daarbij gaat het met name om persoonlijke verhalen of onderwerpen gericht op de bewoners van de gemeente Voorst. Bijvoorbeeld de markt op met Valentijnsdag, mensen interviewen in ‘De Praatstoel’ of, in samenwerking met ook het gemeentehuis, zorg dragen voor artikelen welke verbonden zijn aan door de gemeente Voorst geïnitieerde projecten.

SamenLoop voor Hoop Voorst

SamenLoop voor Hoop is een landelijk fenomeen, waarbij middels een 24-uurs loop gelden bijeen worden gelopen door de deelnemers. In 2018 vond in het dorp Twello de eerste SamenLoop voor Hoop plaats, welke gelijk een groot succes was! Voor 2022 is opnieuw een SamenLoop gepland waarbij wij Pro Deo onze diensten aanbieden.

Uitvaartfotograaf Rob de Joode

Rob heeft DasTof in de armen genomen om hem te begeleiden op een nieuwe koers, waarbij hij zich persoonlijker wil profileren in beeld en tekst, om dichter bij de nabestaanden te kunnen komen.

d'Olde Melkfabriek

d'Olde Melkfabriek

Ooit had het dorp Terwolde een melkfabriek. Het imposante gebouw raakte in de jaren ’70 haar functie kwijt, de schoorsteen werd opgeblazen en de deuren gingen dicht. Samen met de huidige pandeigenaar en in goed overleg met Vereniging Dorpsbelangen Terwolde, hebben we een plan ontwikkeld voor zelfstandige kantoorruimtes, flits- en flexplekken.

Brasserie Kriebelz; Met liefde kan alles!

De eigenaren René en Helma Zeisseink zijn bedenkers en doeners. ‘Dekselse Pannetjes’, ‘Dekselse Dagtochten’, wildavonden, diner met roofvogelshows; brasserie Kriebelz ademt sfeer én beleving, een hoge mate van gastvrijheid met heerlijke gerechten.

Trappen met Gert

Gert is zo ongeveer met het fietszadel onder z’n billen geboren. Een dag niet trappen is een dag niet geleefd! Zijn uitdaging zit ‘m echter niet in het winnen van etappes, maar een jarenlange worsteling aangaande de ziekte met de grote K. In zijn zoektocht naar (buitenlandse) behandelingen heeft Gert onder andere veel steun gekregen van stichting Over@Leven en daarom wilde hij graag wat terug doen voor deze organisatie.

Zorgzaam Scheiden

De eigenaren van Zorgzaam Scheiden verrichten, samen met hun team, baanbrekend werk. Eén kwestie staat daarbij voorop; de kinderen! DasTof is in de armen genomen om de beleving van de jongsten in het gezin dichterbij in beeld te brengen. Inmiddels zijn we gestart met de eerste campagnes, waarbij wordt gewerkt met puur materiaal in een natuurlijke setting van de kinderen. Kortom, geen draaiboek of scenario, maar gefilmd met de telefoon zoals de situatie op dat moment is.

De Waardige Waard Twello, waar ’t bruist!

De Waardige Waard in Twello is dé ontmoetingsplek voor heel veel mensen. Centraal gelegen in het dorp is het de pleisterplaats voor passanten, maar bóvenal een plek om af te spreken voor een aangeklede koffie, lekkere lunch of om je de warme gerechten voor te laten schotelen.

Kylamo – baby & kids

Het is al sinds haar eigen kindertijd de wens; het starten van een eigen onderneming in de kledingbranche. Nu haar eigen kids de leeftijd hebben, dat ze niet meer iedere minuut van de dag Mááám!! roepen, is het een goede tijd voor eigenaresse Ilse om wensen uit te voeren. De koters weg van huis en mama aan de slag in haar eigen atelier.

Evelien Hamberg

Ze heeft na jaren van voorbereidingen, leren en ervaren besloten haar eigen praktijk handen en voeten te gaan geven. De mensheid en de kijk op de wereld, ook op het gebied van gezondheid, is sterk aan het veranderen. De praktijk van Evelien sluit daar naadloos bij aan en biedt cliënten een scala aan mogelijkheden.

Van Wamelen Optiek

Het prachtige bedrijf Van Wamelen Optiek verhuisde aanvang dit jaar naar de huidige locatie in winkelcentrum ’t Fort te Apeldoorn. Open deuren, lage drempel, de werkplaats in de zaak en een sfeervol huiskamergevoel. De wens; zich onderscheiden in de markt door als het ware een sterke persoonlijkheid van het bedrijf te maken en uniek te zijn

Snijders Uitvaartzorg

De uitvaartbranche kenmerkt zich door een strakke regie, het hanteren van regels en het uitvoeren van kenmerkende procedures. Hoewel er veel mogelijk is, blijft het voor een uitvaartorganisatie een grote uitdaging om duidelijk te maken, dat je het anders doet en een eigen koers vaart. “Wij willen van het grijze imago af en laten zien dat het ook anders kan” is de opdracht welke eigenaren Thomas en Jacqueline ons hebben meegegeven.

Schoonheidssalon Agnes

Wie onder handen is genomen door Agnes, voelt zich een stukje herboren. Wij mochten voorzichtig alvast wat stukjes van Schoonheidssalon Agnes onder onze handen nemen, waaronder het opnieuw fotografisch vastleggen van de eigenaresse en haar salon.

Van den Belt Makelaars

Het toonaangevende bedrijf voor aan- en verkoop van woningen, dat sinds de jaren ’90 is gevestigd in Twello, is toe aan iets nieuws. Hoewel woningen uiteraard dé centrale rol vervullen, wil Van den Belt Makelaars graag zoveel meer laten zien dan alleen huizen.