De Waardige Waard Twello, waar ’t bruist!

De Waardige Waard in Twello is dé ontmoetingsplek voor heel veel mensen. Centraal gelegen in het dorp is het de pleisterplaats voor passanten, maar bóvenal een plek om af te spreken voor een aangeklede koffie, lekkere lunch of om je de warme gerechten voor te laten schotelen.

Ons werkoverleg combineren we vaak met koffie, lunch of diner en met enige regelmaat schoven we dan ook aan tafel bij ‘de Waard’. Voor eigenaresse Margreet Rupert aanleiding om op enig moment te vragen; wie zijn jullie en wat doen jullie? Daarbij had ze al wat toffe werkjes van ons gezien en beleefd, maar ons nog niet in ’t echie geproefd!

“Ik weet niet waarom, maar ik voél gewoon dat ik met jullie aan het werk moet gaan!” zei Margreet. Hoe tof is dat? En terwijl wij ons bogen over de nieuw te ontwikkelen Waardige Waard kaarten, meldde zich het Corona Virus. Geen gasten in de zaak, dan het eten de deur uit! Binnen een uur waren de warmhoud-bakken geregeld, tekst geschreven, een stilleven van Margreet erbij en gas op de plank!