De Gelukseend

“Ik heb een 2CV gekocht en het lijkt me ontzettend leuk om mensen mee te laten genieten tijdens een ritje. Het zou wel fijn zijn dat het ook wat geld oplevert, want de eend moet uiteraard ook worden onderhouden. Mijn auto heb ik alvast ‘De Gelukseend’ genoemd, want je wordt toch hartstikke vrolijk en gelukkig, wanneer je mee kan rijden?

Samen met Tiara Dijkhof bedachten we een diversiteit aan inzetbaarheid van de eend, zetten haar ideeën om in de praktijk en wat kan je anders, dan de beleving met de eend filmen? Door haar grafische achtergrond zorgde ze zelf voor een overzichtelijke website.

Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

We deden een oproep op social media om mensen te kunnen casten die mee wilden doen in de filmpjes. Puur op vrijwillige basis en een kleine beloning in natura, daarbij professioneel gefilmd onder leiding van Vedar Visuals, inclusief hairdresser annex visagist Daan Meeboer.

Verschillende settings zijn op film vastgelegd en worden door Tiara gebruikt om via haar eigen kanalen aandacht te krijgen voor De Gelukseend. Wij begeleiden Tiara thans alleen nog in het verder uitbreiden van haar netwerk en het verbinden aan bestaande of nieuwe projecten. Haar eend heeft inmiddels menige kilometers afgelegd